Welkom bij 't Blocky

Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderopvang 't Blocky biedt een modern en kleinschalig kinderdagverblijf, gelegen in een kindvriendelijke buurt dichtbij de Sint Jozefschool in Wateringen. Deze bewuste keuze voor kleinschaligheid stelt ons in staat een warme, huiselijke omgeving te creëren waarin zowel kinderen als hun ouders zich welkom voelen.

Bij 't Blocky staan persoonlijke aandacht, rust en voldoende ruimte centraal, wat essentieel is voor een harmonieuze ontwikkeling van uw kind.

"SPELEN IS LEREN, LEREN IS SPELEN!"

Wilt u meer weten en een kijkje komen nemen?

U bent van harte welkom!

Wij geven u graag vrijblijvend een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

Warme maaltijd

Zien eten doet eten. Kinderen eten op het kinderdagverblijf vaak beter dan thuis. Voor ouders is het fijn om te weten dat hun kind overdag al een gezonde maaltijd heeft gegeten. Aan het einde van de dag zijn veel kinderen toch moe en eten daardoor ’s avonds niet goed meer. ’s Avonds zou u er dan voor kunnen kiezen uw kind een boterham te geven.

Buiten spelen

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen bij ons genoeg beweging hebben en krijgen. Afhankelijk van het weer, proberen wij 2 keer per dag naar buiten te gaan. Zo kunnen de kinderen even lekker uitwaaien, spelen met vriendjes en vriendinnetjes, of zelfstandig de tuin verkennen.

Activiteiten

Het is van belang om naast het vrij spel met de kinderen activiteiten te doen zoals: kringspelletjes, voorlezen, samen zingen, verjaardagen vieren, knutselen, maar ook naar elkaar luisteren en zelf iets vertellen.